Méherős virágporos cukorlepény

Sörélesztővel, és egyéb méhek számára elengedhetetlen hozzáadott tápanyagokkal dúsított cukorlepény

A méherős méhtakarmány olyan méhészbarát, kaptárkész kiegészítő cukorlepény, amelyet azért hoztunk létre, hogy a méhész költséghatékonyan, kis kiadással tudja serkenteni méhállománya védekezőképességét, és növelni tudja mézhozamát. A méherős méhtakarmány létrehozásakor kiemelten fontosnak tekintettük a kedvező árazást, így egy valóban olcsó, mégis magas minőségű, és hatékony takarmányt sikerült létrehoznunk!

Alkalmazása  akkor is ajánlott, ha megfelelő mennyiségű és minőségű virágpor áll rendelkezésre. Tavasszal, nyáron és kora ősszel egyaránt alkalmazható. Fokozza a fiasítás kiterjesztését. A méherős virágporos cukorlepény gyakorlati tesztjeink alkalmával több hetes etetés során nyáron 25-30%-kal fokozta a lerakott peték mennyiségét a kontroll családokhoz képest, mely számottevő hordásnövekedéshez vezethet. Kora tavasszal történő etetéskor csökkentette a nosema spórák számát. Használata különösen ajánlott csapadékos hűvös tavaszokon és forró nyarakon.

A Méherős virágporos cukorlepény kedvező ára, és kaptárkész vákuumfóliázott kiszerelése miatt elérhető akár kezdő méhészek számára is. Gyorsan, kényelmesen és hatékonyan alkalmazható!

Ajánlott adagolása:

  • Nyáron, hordásmentes időszakban tíz naponta 1 kg Méherős virágporos cukorlepény adása ajánlott.
  • Rossz idő esetén a méhcsalád általában 7-10 nap alatt visz le egy  1 kg cukorlepényt, ezért azt addig adagoljuk, amíg a kedvezőtlen időjárás tart!
  • Használata kora tavasszal  egészen az intenzív virágporhordás beindulásáig erősen ajánlott. Általában ilyenkor 10-14 nap alatt visz le egy méhcsalád egy kilogramm takarmányt.
  • A vákuumfóliázott kiszerelés miatt a méhtakarmány adagolása egyszerűen, és gyorsan megoldható.

HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerrel rendelkezünk.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft