Fendpoll® cukorlepény 1kg

1 600 Ft

A Fendpoll egy prémium minőségű méhtakarmány (cukorlepény), kiemelkedően magas sterilizált virágpor, fehérje, aminosav és sörélesztő-tartalommal. A méhek különösen szívesen fogyasztják. Méhészbarát, kaptárkész, 1kg-os kiszerelésben kapható. Több darab rendelése esetén papírkarton csomagolásban.

Elfogyott

Leírás

A Fendpoll® egy egyedülálló, prémium minőségű méhtakarmány (cukorlepény), magas virágpor, növényi eredetű fehérje, sötélesztő, és flavonoid tartalommal. Vákuumfóliázott kiszerelésének hála könnyen adagolható. Hála a körültekintő fejlesztésnek, és különösen magas minőségű, alaposan sterilizált alapanyagoknak, a Fendpoll® méhtakarmány (cukorlepény) alkalmas a hiánybetegségek kivédésére, valamint fokozza a pempőtermelést, és nagymértékben serkenti a méhanyák petézését. Ennek hála alkalmazásával drasztikus hozamnövelés érhető el. Mivel használatával a a rossz minőségű méhlegelőkből adódó hiánybetegségek kivédhetőek, a méhek elhullása is csökken. Gazdaságos megoldás olyankor, amikor egy egész kilogramm takarmány beadására van szükség.

Alkalmazási javaslat:

Ajánlott mind őszi, mind tavaszi takarmányozáshoz, amikor a tápanyagkészletek gyors feltöltése szükséges.

  1. Kora tavasszal a virágporhordás intenzív beindulásáig
  2. Nyáron rossz méhlegelő adottságok, illetve kedvezőtlen időjárás (aszály, vagy tartós esőzések) esetén
  3. Ősszel a telelő méhek tápanyag-tartalékainak feltöltésére

Alkalmazása során a csomagoló fóliára nagyméretű lyukat kell vágni, majd a fiasításhoz közel, a fészek kereteire kell helyezni.

Teljes mértékben Magyarországon fejlesztett, és gyártott termék.

Garantáltan GMO mentes!

Mindegyik termék szigorúan ellenőrzött HACCP technológiával készül.

További információk

Tömeg 1 kg
Kiszerelés

0.5kg, 1kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.