Fendpoll® Smart cukorlepény 0.5kg

550 Ft

A Fendpoll  Smart egy prémium minőségű, nyári méhtakarmány, magas sterilizált virágpor, fehérje, és sörélesztő-tartalommal. A méhek szívesen fogyasztják. Fél kg-os,  könnyen adagolható kiszerelésben. Több darab rendelése esetén papírkarton csomagolásban.

Elfogyott

Leírás

A Fendpoll® Smart méhtakarmányt nyári, és kora őszi alkalmazásra fejlesztettük. Segítségével kivédhetők a nyári méhlegelő anomáliák, ezáltal segíti a Varroa atka elleni védekezést, és mérsékli a méhbetegségekből adódó károkat. Augusztus végi, kora őszi alkalmazásával megkönnyíthető a betelelés, és a méhek tápanyagtartalékainak feltöltése. Fél kilogrammos kiszerelése megkönnyíti az alkalmazását olyankor, amikor nincs szükség egy egész kilogramm takarmány beadására. A Fendpoll® Smart méhtakarmány kizárólag magas minőségű, gondosan sterilizált alapanyagokból készül, és magas virágpor, fehérje, és sörélesztő tartalommal rendelkezik. A méhek szívesen fogyasztják. o.5kg kiszerelésben.

Alkalmazási javaslat:

Ajánlott őszi, illetve nyár középi takarmányozáshoz, a méhlegelő anomáliák kivédésére.

  1. Július-Augusztus hónapokban, ha a méhlegelő összetétele nem megfelelő, vagy az időjárás megnehezíti a méhek repülését
  2. Ősszel a telelő méhek tápanyag-tartalékainak feltöltésére

Alkalmazása során a csomagoló fóliára nagy méretű lyukat kell vágni, majd a fiasításhoz közel, a fészek kereteire kell helyezni.

Teljes mértékben Magyarországon fejlesztett, és gyártott termék.

Garantáltan GMO mentes!

Mindegyik termék szigorúan ellenőrzött HACCP technológiával készül.

További információk

Tömeg0.5 kg

Érdekelhetnek még…