Kombikeret előrendelés

900 Ft

BeeNovation Kombikeret előrendelés -vásárlási szándék jelzése-, várható szállítás 2020 februártól, beérkezési sorrendben. Postázás minimum 50 darab rendelése esetén lehetséges.

A kombikeret egyesíti a fekvő, és rakodó méhészeti rendszerek előnyeit, hátrányaik nélkül. Akácon összecsukva nagyobb mézhozam érhető el, míg kinyitva a fekvő rendszerekhez hasonlóan jobb áttelelést, és nagyobb populációt biztosíthat. Használatával a kijáró méhek száma drasztikusan megemelkedhet, ezáltal nagyobb mézhozam érhető el.

Az ár egy darab nb keretre (azaz két darab félkeretre) vonatkozik, szállításkor fizetendő.

A termék elérhetővé válásakor telefonon, vagy emailben megkeressük adategyeztetés céljából.

Lapra szerelten szállítjuk.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A BeeNovation kombikeret egy olyan szabadalommal védett méhészeti keret, mely segítségével válasz születhet az örökzöld keretkérdésre. Többféleképpen kombinálható, így rakodó, valamint fekvő rendszerekben egyaránt alkalmazható.

A kombikerettel végleg megszűnhet a vita a fekvősök és a rakodósok között, de ami ennél sokkal fontosabb:  használatával jelentősen több lehet a méz a hordókban!  A kombikeret megfelelő használatával ki lehet használni a rakodó és fekvő rendszerek előnyeit ezzel jelentősen javítva lehet az eddigi a méhészeti technológiákon.

100%-ban Magyarországon fejlesztett, és gyártott termék.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

kombikeret szines
Kombikeret előrendelés
900 Ft